Пошук
Інжир - він же фіга, він же смоківниця, він же винна ягода
#вераконфетныйбукет

А ви знали, що інжир є самою древньою культурною рослиною?
(вже в 372 році до н.е. існували сотні сортів інжиру)
Ці чудові плоди не втрачають користі та смаку навіть у сушеному вигляді. Інжир містить фосфор, кальцій, калій, магній, залізо, клітковину, вітаміни А, В1, В2, В6, С, жирні кислоти омега-3 та омега-6. Вміст цукру досить високий, тому діабетикам і тим, хто худне, його їсти не рекомендується.
Сезон інжиру припадає на вересень-жовтень. А це означає, що вже у продажу з'являється сушений інжир урожаю 2018 року. І я вже додаю цю корисну вітамінну насолоду у свої букети та композиції!


Comments